VanMike Showcase: “Wat een te gekke avond”

VanMike Showcase: “Wat een te gekke avond”
by

 

Afgelopen vrijdagavond 30-10-2015 stond ik in Grandcafe de Baron met mijn VanMike showcase. Het grandcafe was geopend vanaf 21:30 uur en zat al snel vol. Nadat dj Stefan Leur het publiek had opgewarmd en Anton Geerts mij had aangekondigd mocht ik het podium betreden en het publiek entertainen. Dit was voor mij een spannend moment, een moment waar ik lang naar toe heb geleefd en wat ik als ontzettend gaaf heb ervaren. Het publiek deed vanaf het eerste moment mee. Mijn single “Denk Groot” knalde door de luidspreker evenals de nummers van Marco Borsato & The Scene. Dit alles maakte dat het een avond werd die ik niet gauw meer zal vergeten. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor deze te gekke avond!

 

IMG_1753 IMG_1752

 

Share

Recent Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *